קרע בלברום ירך ניתוח שאלה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/03/2018 | 12:24 | מאת: לי

שלום וברכה אני שנה אחרי תיקון של קרע בלברום ירך מאז הניתוח סובלת מכאב מסוימים שהמנתח טוען שיש הדבקות בצלקת ושלח אותי לפיזיוטרפיה אינטנסיבית והידרותרפיה....ואם לא יעזור להזריק במקום... שכחתי לשאול למה בעצם יש הידבקות איך זה קורה? ועוד שאלה יש חשד שיש לי קרע או מבנה לא תקין בצד השני... מחכה לmriארתרוגרפיה..... היה וצריך לנתח כמה זמן מומלץ לחכות בין צד לצד.... והאם בmri אפשר לראות את 2 הצדדים!? תודה מראש

01/04/2018 | 10:47 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

אני מניח שהבדיקה נעשית עם הזרקת חומר ניגוד ולכן לא סביר שנראה את שני הצדדים בבדיקת ה MRI. הדבקויות קורות בכל פעם שחותכים רקמה, כמעט בכל מקום בגוף, כחלק מתהליך הריפוי של הרקמה. את שאר השאלות הייתי מפנה לרופא המנתח והתשובה להן תלויה באינדקציה שבגללן מבצעים את הניתוח.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים