חבלה במרפק כתוצאה מנפילה מאופניים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/03/2018 | 20:31 | מאת: אבי

היי. לפני כשבוע נפלתי מאופניים ונחבלתי במרפק , לאחר צילום במוקד ובמיון שללו אפשרות של שבר או פריקה . הבעיה היא שהכאבים מאוד חזקים ואני לא מצליח ליישר את המרפק ( מרגיש כאילו משהו חוסם אותי בנוסף לכאב העצום בנסיון היישור אשמח לתגובה ממה זה יכול לנבוע?

21/03/2018 | 19:06 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

שלום אבי, לעתים ישנם שברים במרפק שלא רואים בצילומים סטנדרטים. אני מציע שתפנה שוב לבדיקת אורתופד ושתעבור צילומים נוספים, במידה ולא רואים שברים בצילומים הנוכחים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים