קרע בשריר הארבע ראשי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/01/2018 | 13:20 | מאת: דותן

אני חייל קרבי ולאחר ומהלך שבוע שטח היה לי כאבים חדים בשריר ה4 ראשי וגיליתי שני גולות בירך. הופניתי לאורתופד ולאולטרסאונד ונאמר לי שיש לי "קרע חלקי של סיבי השריר RF לאורך ה-central aponeurosis בגובה שליש האמצעי של הירך ללא סימני המטומה משמעותית" . ישלי תור לאורתופד אבל יש עוד זמן. רציתי לשאול מה הטיפול של זה? כמה זמן תהליך ההחלמה? והאם חוזרים ל100% כשירות. תודה ;)

01/02/2018 | 09:28 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

הי דותן, קרעים בשרירים מחלימים בעצמם באמצעות מנוחה. האם הקרע נמצע באיזור ה"גולות"? כדאי אולי לבצע בדיקת MRI להערכת הגולות הללו, במידה ולא תוארו בבדיקת האולטראסאונד.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים