פענוח בדיקת MRI לבת 37...........

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/09/2017 | 08:58 | מאת: שלי

היי סובלת מספר שנים מכאבים הולכים ובאים בברך להלן תוצאות הבדיקה בצקת לשדית באמיננציה של הטיביה וגם בחלקו הפנימי של 2. לא הודגמה ציסטה ע"ש בייקר. הדגמה תקינה של מפרק פטלו - פמורלי. .PCL 3. הדגמה תקינה של עבה עם שינויים בצקתיים מתקדמים. לא הודגם קרע בעובי מלא. ACL 4. אין לראות שינויים בגידים קוואדריצפס ופטלרי. 5. הרצועות הקולטרליות ללא שינויים פתולוגים. 6. מניסקוס מדיאלי ולטרלי ללא שינויים פתולוגיים עד שיהיה תור לאורטופד, תוכלו להסביר לי את תוצאותיה בבקשה? תודה ויום טוב

28/09/2017 | 03:37 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

בצקת לשדית יכולה לנבוע מחבלה, לפעמים אפילו גם כעבור שנה לאחר החבלה. היא יכולה גם לנבוע משינויים ניווניים או דלקתיים בסחוסים או באיזורים חיבורי רצועות או גידים. יש לחבר את התוצאות הללו עם הסיפור הקליני וכן עם בדיקה גופנית בשביל להבין אם הממצאים הללו רלוונטיים לתלונות שלך.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים