כאב בפיקת הברך לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/04/2017 | 17:54 | מאת: יאיר

שלום בן 42 אתמול יצאתי מהסופר עם שקיות בידיים, ונפלתי קדימה, קיבלתי מכה בברך ימין. בתחילה כאב מאוד, אבל הצלחתי ללכת. זה נראה מעט נפוח יותר מברך שמאל. אין אודם או שטפי דם, יש כאב לא חזק, אבל משמעותי יותר בזמן שימוש במדרגות. כ"כ רגישות במגע במרכז הפיקה. אין החמרה מאז אתמול. האם יש להיבדק או שאפשר לחכות ולראות אם יש שיפור/החמרה? יכול להיות שזו מכה יבשה בלבד? הכאב במגע במרכז הפיקה מצביע על כיוון מסויים? תודה רבה

16/04/2017 | 17:27 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

אם אין נפיחות בברך, מנגנון היישור שמור וכואב רק במגע אז הממצאים בהחלט מעידים על חבלה בלבד. אם מופיע אחד הממצאים האלו או הכאבים ממשיכים יש לפנות לרופא

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים