כאבי ברכיים לאחר ריצת מרתון

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/01/2017 | 15:03 | מאת: רועי

שלום רב, שמי רועי ואני בן 26. לפני כ3 שבועות רצתי לראשונה בחיי ריצת מרתון מלאה (לאחר ביצוע סרגל מאמצים מסודר של 4 חודשים). הריצה עברה בהצלחה. לאחר הריצה, ועד היום, אני מרגיש כאב עדין בברך שמאל (מתעצם בהתכופפות/כריעה/הוספת עומס על הברך). מה עליי לעשות? כמה זמן ממליץ להמתין לפני בדיקת דימות? מה משך ההתאוששות המצופה? תודה מראש

30/01/2017 | 21:31 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

בשלב זה עליך לנוח מריצות ולפנות לאורתופד, יתכן ומדובר בתגובת דלקת מקומית, קרע מניסקוס ישן ש"התעורר" או אפילו שבר מאמץ.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים