נשבר לי המרפק ואני לא מיישר אותו

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/01/2017 | 23:44 | מאת: יאן

קצת אחרי חופש סוכות נשבר לי המרפק כמלפני שבועיים או יותר התחלתי עם פיזיוטרפיה ולא התיישרה לי היד עדיין השבר היה ריסוק מוחלט של המרפק הכל נשבר השאלה שלי זה אם אוכל ליישר את היד?

08/01/2017 | 21:47 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום יאן. שברים מרוסקים של המרפק הינם פציעות קשות ולעיתים לא מגיעים ליישור מלא גם לאחר טיפול פיזיותרפי ממושך. אתה כעת רק שבועיים לאחר הסרת הגבס ולכן זה צפוי שלא תגיע לטווח מלא כבר עכשיו. יש להתמיד ולעבוד קשה בפיזיותרפיה וגם העבודה עצמית ולהשתדל לשפר את הטווחים כמה שרק ניתן.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים