B 3

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/07/2000 | 09:48 | מאת: אנה

האם B3 עוזר למיגרנה? אם כן, מהו המינון הממומלץ לאשה בגיל 41. כמו כן, האם רצוי לקחת דבר נלווה כאשר לוקחים B3

12/07/2000 | 15:16 | מאת: עזרא מילוא

אנה שלום! השאלה אינה מתחום ההומיאופתיה.עם זאת אין תשובה חד משמעית לשאלתך,לפי מיטב ידיעתי כרוקח וכהומיאופת בוודאי אין די בשימוש בויטמין b3.אם כך היה מצבם של הסובלים ממיגרנה היה שפיר ושמח. עם זאת כדאי מאוד לנסות טיפול הומיאופתי,שהרי בתחום המיגרנות ההצלחה גבוהה במיוחד. עזרא.http//www.drugstore.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה