פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/07/2000 | 20:12 | מאת: iris

אני סובלת כ- 9 שנים מפריצת דיסק L5-S1, עברתי שאיבת דיסק לפני כחצי שנה אך לפני שלושה שבועות התופעות של הרדמות הרגל, הקרנה לרגל, ועוד.. חזרו. עברתי זריקה אפידורלית וכדורי ויוקס ללא הועיל וכעת אני לפני C.T נוסף. שאלתי, האם לרפואה האלטרניטיבת יש בכדי לעזור לי. עברתי דיקור שלא עזר, כירופרקטיקה שלא עזרה ורפלקסולוגיה שעזרה מעט. כנראה שלפי מצבי אצטרך לעבור ניתוח ואת זה אני מבקשת כאופציה אחרונה. האם יש אפשרויות העומדות בפני? מודה על תשובתך.

12/07/2000 | 15:10 | מאת: עזרא מילוא

איריס שלום! לפי התרשמותי המצב לא קל. לפני ניתוח כדאי לנסות את האלטרנטיבה הטבעית.ויש גם בהומיאופתיה וגם בנטורופתיה . עזראhttp//www.drugstore.co.il.

מנהלי פורום הומאופתיה