טיפול מונע למחלות חורף

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/07/2000 | 21:04 | מאת: איל

בחורף האחרון חלו בני משפחתי (רעייתי ובניי בני 5 ו- 2) לעיתים תכופות במחלות חורף למינהן (שפעת, דלקות אוזניים, מחלות בדרכי הנשימה וסינוסיטיס). האם יש טיפול הומאפוטי מונע אשר יכול להקטין את הסבירות שנעבור "חורף קשה" פעם נוספת?

12/07/2000 | 15:03 | מאת: עזרא מילוא

איל שלום! יש בהחלט פתרון למצב על ידי תכשירים הומיאופתיים כגון:oscillococcinum. וכמובן עיי תערובות של צמחי מרפא למניעה במינונים מסוימים כגון:sambucus/echinacea/propolis/baptisia/drosera.וכו. עזרא.http//www.drugstore.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה