אלרגיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/07/2000 | 14:33 | מאת: אלמונית

אני סובלת מסוג מיוחד של אלרגיה זה מס' שנים. ברצוני לשאול האם שמעת על תופעה של אלרגיה כתוצאה מוסת? תופעה זו מוכרת כזיהום של הדם בזמן הוסת (המחזור החודשי חוזר בחזרה לגוף). פניתי לרופאים פנימיים שלא יכלו לעזור לי והוסיפו כי יכול להיות שהומופאתיה תהיה הפתרון לבעייתי. אלרגיה זו באה לידי ביטוי בגירוד עור הפנים וחלקים מסויימים בגוף, הגירוד הוא בלתי נסבל ומעיק ומשאיר לי כתמים גדולים וכהים על העור שאין באפשרותי להיפטר מהם. אני מקווה שתוכל להדריך אותי מה לעשות? תודה

12/07/2000 | 14:55 | מאת: עזרא מילוא

אלמונית שלום! להומיאופתיה יש הצלחות יפות באלרגיות לסוגן. ממליץ מאוד לפנות להומיאופת מוסמך. עזרא.http//www.drugstore.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה