optic glioma

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/07/2000 | 00:39 | מאת: גיורא

שלום ד"ר בתי בת ה12 עוברת טיפולים כימוטרפיים להקטנת גוש שפיר היושב על עצב הראייה שלה. כעבור 10 טיפולים הגוש עדיין לא מראה הקטנה בגודלו למרות שהרגשתה הכללית נעשתה גרועה מאוד. מה אתה ממליץ שעלינו לעשות (בהתחשב שהיא בגיל ההתבגרות) על מנת לשפר את הרגשתה הכללית? בתודה מראש, גיורא

12/07/2000 | 14:52 | מאת: עזרא מילוא

גיורא שלום! במצב הזה לא אוכל לעזור לך לצערי.עלייך להתייעץ באונקולוגים נוספים ולא להתפתות לשרלטנים. עזרא.http//www.drugstore.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה