אנשים שקיבלו את הרמדי טויה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/12/2016 | 17:19 | מאת: יוסי

שלום עירית פרידמן, האם את יכולה לכתוב כמה מילים מחממי לב על אנשי הטויה, (הכוונה אנשים שקיבלו את הרמדי טויה)?

היי יוסי, שמחתתי על פנייה שכזו...בקשה בהחלט מעניינת ושונה כי לרוב אנו עוסקים באספקטים פסיכופתולוגיים או באיפיוני מחלות פיסיולוגיות ואורגאניות הקשורות עם רמדי כזו אחרת. מטרת מאגר התרופות ההומאופתיות בא לענות על צרכים שונים של טיפוסים אשר באים לעבור תהליך ריפוי. אנשי טוייה ללא ספק יהיו שחקני פוקר טובים ובתפקידי ריגול ומודיעין יקחו אותם ראשונים ללא ספק!

מנהלי פורום הומאופתיה