טיפול הומאופתי עזר לי מאוד ובעצם הציל את חיי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/10/2016 | 15:20 | מאת: עידו

אני גם הייתי סקפטי אבל טיפול הומאופתי הציל את חיי הייתי חולה בתשישות כרונית קשה ולאחר כל דבר אפשרי ברפואה קונבנציונלית הרופאים הרימו ידיים ואמרו לי שאין יותר מה לעשות וזאת מחלה חשוכת מרפא. התחלתי טיפול הומאופתי עם הרבה חששות וחוסר אמונה אבל להפתעתי הגדולה זה עזר כמו קסם והחזיר אותי לתפקוד נורמלי. אני לא הומאופת או אדם שנשלח על ידי מישהו להמליץ אני אדם פשוט שניסה הומאופתיה וזה עזר לו ממליץ לכולם לנסות להיווכח

תודה על השיתוף. אתה לא לבד. רבים חווים את זה. חשוב לשתף כדי הסקפטיים יראו ויפנימו כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה