ייעוץ הומאופתי לאורך חיים בריא לאחר ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/10/2016 | 11:35 | מאת: שירן

היי, עברתי ניתוח להגדלת חזה, מתיחת בטן ושאיבת שומן. לאחר 3 לידות החלטתי להשקיע בעצמי. השינוי החיצוני שעשיתי גרם לי להבין שאני חייבת לעשות גם שינוי פנימי ולהתחיל אורך בריא וקיבלתי המלצות על עולם ההומאופתיה. אני אשמח לקבל המלצות איך להתחיל? אני בת 43. על ידי כירורג בכיר ועברתי אתו תהליך שלם. עכשיו חסר לי איך להפוך את שיגרת היומיום שלי לבריאה יותר. אשמח לקבלת עזרה..

טיפול הומאופתי עושים מול הומאופת. פשוט מוצאים מישהו באתר האגודה להומאופתיה קלאסית מתקשרים וקובעים תור. רצוי להבין מה זה הומאופתיה לפני כן. זה לא המלצות תזונה או אורח חיים אלא דרך לרפא מהשורש חוליים שונים שמלווים אותנו באופן גלוי או סמוי. לכל שאלה נוספת אפשר גם לפנות אלי 0523915183 כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה