שרירנים ברחם וטיפול הומאופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/07/2016 | 13:11 | מאת: ענת

שלום, אבקש לברר האם ניתן לטפל בשרירנים ברחם כשמדובר בשרירן גדול כמעט בכל הרחם. האם ניתן לטפל בטיפול הומאופתי? בברכה, ענת

ענת ערב טוב, פיברומיומה הינה תופעה לא נדירה ברחם וכדאי מאד להעדיף טיפול הומאופתי על פני הטיפולים המוכרים ברפואה הכימית -סמפטומטית. מה גודלו? בכל מקרה אם לא התנסית בטיפול הומאופתי כדאי בהזדמנות זו לדאוג לחזק את גופך באופן בו הוא יחזור לתפקד בצורה מאוזנת. בברכה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

03/09/2016 | 11:38 | מאת: ענת

תודה על התגובה, מדובר בשרירן בגודל 11 ס"מ. האם אפשר לטפל כשמדובר בשרירן בגודל כזה?

מנהלי פורום הומאופתיה