אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/06/2016 | 12:00 | מאת: רותם

ידוע שרוב הלקוחות מגיעים למטפל ע""י המלצה, אבל אני לא מבין למה לאנשים לוקח חודשים ואפילו שנים מהרגע שקיבלו המלצה עד שמתקשרים למטפל - אשמח להבין מה מונע מהם / מה גורם להם להתמהמה ? תודה.

היי רותם, ווואאאווו שאלה זו יש לה תשובות רבות!!! לאחר 20 שנה של פרקטיקה וליווי מטופלים אני עדיין מופתע חדשות לבקרים מדוע לא מתקיים יחס ישיר בין המלצה לקביעת תור. חלק מהסיבות: חוסר בשלות והרהורים משניים,עלויות,מרחק פיזי מהקליניקה,TIME FLIES באזור שלנו,אחרי הכל הומאופתיה היא עוד מוצר צריכה שלנו,השוואת מטפלים (ותק,מגדר,גיל וכד'),לחץ פסיכולוגי משפחתי/חברתי המונע טיפול ועוד מקווה שקצת יותר ברור לך עכשיו ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה