מחלת הסרטן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/06/2016 | 22:54 | מאת: זהבה

הייתי אצל הומאופטיתית בקשר לאימי שחלטה בסרטן וניכרתהיי לה הקייבה היא המליצה לי על r 59 אני מקווה שהטיפול לא יזיק לה מימה הוא מורכב העם הוא יכל לעזור לסרטן העם יש מרכיב בטיפות מצמחים שיכולים לעזור תודה

טיפול הומאופתי לא יכול להזיק. חשוב מאד שאמך תהיה בקשר עם ההומאופתית שתוכל לעקוב אחרי התגובות של אמך. התרופות ההומאופתיות הנל כמעט ואין חומר כעמי כך שאין בהן פוטנציאל נזק. חשוב לציין שתרופות ה R הן תחום מסוים בהומאופתיה שאיננו הומאופתיה קלאסית. אני הומאופתית קלאסית וזה לא תחום המומחיות שלי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה