הומאופתיה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

19/03/2016 | 07:54 | מאת: אלי

שלום רב אני מטופל כיום בהומאופתיה ויש לי 2 שאלות. 1. האם אפשר לקחת אנטיביוטיקה בטיפול או שזה פוגע בהתהליך 2. אני נוטל מזה זמן טבליות כורכום .באם זה מותר או פוגע בטיפול בתודה אלי

אלי יקר שלום, ראשית אני מציע לך מאד להיוועץ בכל ענין רפואי, טכני או אחר הנוגע לטיפול שלך עם ההומאופתי/ית כמובן! מטפל בהומומאופתיה הוא כמו רופא משפחה במובן שהתמצאותו בתחומי התפקוד השונים שלך. על כן גם אם צצה שאלה בנושא בריאותי אחר מאשר דובר ביניכם , עדיין יש מקום לפנות לייעוץ גם בו. בהצלחה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה