איך להעלות את האנרגיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/02/2016 | 11:42 | מאת: רינת

שבת שלום.כל בוקר שאני קמה אני קמה עייפה עם חולשה וחוסר אנרגיה ואני מרגישה שאני רוצה בחזרה ללכת לישון.אני אחרי גיל 40 ושאלתי היא איך אני יכולה לקום בבוקר עם אנרגיה ולהתמודד עם תחושת העייפות? תודה על המענה.

לשאלה שלך יש פנים רבות וטיפולים לרוב. מכיון שהגעת לכאן לפורום הומאופתיה אני ממליצה לך בחום על טיפול הומאופתי. הומאופת טוב ורחב אופקים יוכל לתת לך גם ייעוץ תזונתי או הפניה למומחה בענין או הפניה למטפלים נוספים בהתאם לצורך. חשוב לציין שלעיתים טיפול הומאופתי בלבד יכול לעשות את כל העבודה בזמן קצר. פשוט, אין לי תמונה מלאה שעל פיה אני יכולה לתת ייעוץ מדויק. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה