גרד בפות בהריון שבוע 23

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/02/2016 | 05:08 | מאת: מיכלי

שלום! אני סובלת מזה תקופה מגרד בפות. אני בהריון בשבוע 23. הרופאה שלי המליצה לי למרוח על המקום משחה שיכולה להקל , וציינה שכל משחה שמתאימה לתינוקות תוכל לעזור כאן. אני מאוד מאמינה בטראומיל ולכן מרחתי טראומיל מספר פעמים. מריחת טראומיל על האיזור צורבת לי ברגע המריחה אולם עוזרת לאורך זמן. האם מומלץ להמשיך עם הטראומיל? תודה!

מומלץ להגיע להומאופת לטיפול מדויק. משחות הן להקלה חיצונית בלבד אך (כפי ששמת לב) לא פותרים בעיות מהשורש. הריון הוא זמן מצוין לטיפול עבורך. ובטווח ארוך משפיעים גם על לידה קלה ותינוק רגוע. טיפול הומאופתי בטוח לגמרי בהריון. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה