איבוד חוש הריח לצמיתות לאחר הצטננות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/02/2016 | 18:10 | מאת: אורח

שלום רב. לפני יותר משנה איבדתי את חוש הריח בעקבות הצטננות קשה. הרופא אומר שזה לצמיתות. פניתי לרפואה אלטרנטיבית. קיבלתי 6 טיפולים בדיקור סיני-ללא תוצאות. אמרתם לי שהומאופתיה יכולה לעזור. אבל אני מבקש לדעת האם מוכרים לכם מקרים שחוש הריח חזר בעקבות הטיפול לאחר שנעלם לתקופה ממושכת כמו שלי? תודה.

מוכרים לי מקרים רבים אחרים שקיבלו פרוגנוזה רפואית שלילית וטופלו בהצלחה בהומאופתיה. הטיפול הוא ככ קל ונוח ששווה להשקיע בו בכל מקרה. במקרים שאינם מאד שכיחים קשה מאד למצוא מקרה זהה לשלך ולהסיק ממנו על הבעיה שלך. כל טוב עירית

18/02/2016 | 21:11 | מאת: אורח

הבעיה היא שההיגיון שלי דוחה את התורה הזאת מכל וכל. קראתי שאתם יוצאים מתוך הנחות מוזרות כמו למשל שלמים יש תכונות אנושיות וכאלה.

מנהלי פורום הומאופתיה