בקטריה בבטן בשם blastocystis hominis

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/02/2016 | 12:02 | מאת: אנונימי

שלום רב, אני חייל משוחרר מזה כ6 חודשים. בצבא התפתחה לי רגישות גדולה בבטן שלוותה בשלשולים, גזים, נפיחות, צרבות ועוד. נבדקתי בצבא בגסטרוסקופיה והתגלתה דלקת בוושט דרגה b(היו לי הרבה צרבות אז) ובקע סרעפתי גולש קטן. מאז שהשתחררתי עשיתי שינוי גדול בתזונה ואיני צורך דגנים, מזון עם גלוטן, מוצרי חלב סוכרים ומזון מעובד. חל שיפור גדול אך עדיין ישנה הרגישות(ללא צרבות). עשיתי הדיקת צואה בשבועות האחרונים והתגלה שיש לי בקטריה בשם blastocystis hominis. מה דרכי הטיפול ומה אוכל לדעת על מצבי? תודה רבה, אנונימי

שלום אנונימי כל הכבוד לך על השינוי בתזונה ובאורח החיים שהביא להפחתה בתסמינים. אני ממליצה על טיפול הומאופתי קלאסי שיכול לטפל ולרפא עוד יותר עמוק. טיפול הומאופתי דורש פגישה עם הומאופת להתאמת התרופה ובהמשך אין כל צורך בשינויי אורח חיים נוספים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה