דלקות עיניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/01/2016 | 07:34 | מאת: אור

אילו צמחים מועילים לדלקות עיניים חוזרות? בנוסף אני כבר כל החודש מקוררת עם כאבי גרון מדי פעם אף סתם ונזלת מציקה(סמיכה ובעלת צבע מוזר) שמעתי על הצמח עלקלוק אופרזיה ..האם הוא יעיל והיכן ניתן להשיג אותו בארץ? האם יש משהו אחר יותר אפקטיבי? תודה:)

הומאופתיה איננה רפואת צמחים. היא רפואה טובה מאד שבה משתמשים בכל חומרי היקום בצורה מדוללת. אם את מעוניינת בידע על צמחים זה צריך להיות בפורום שנושאו צמחי מרפא כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה