עזרתכם בבקשה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/12/2015 | 17:04 | מאת: סובלת בטירוף

ההומואפתית שלי עברה ניתוח ואינה זמינה ואני חייבת עזרה דחופה. אני לוקחת יומיים את הרמדי kali bi בגלל סינוסיטיס קשה.� עוזר לי מאוד מאוד אבל אני סובלת מתחושת שריפה ובעירה בחלק העליון של הקיבה.ממש כמו מדורה שבוערת לי שם. לקחתי שתי מנות של kali bi שעתיים אחרי הלקיחה תחושת הבעירה מתחילה.� זה נורמלי????מה זה אומר??יש לי בעיות בקיבה???� אני אמורה לקחת מנה אחרונה מחר. האם לקחת?� עזרו לי בבקשה

אני מציעה לא לקחת את המנה הנוספת. האם הרמדי בטיפות או בכדורים? עירית

מנהלי פורום הומאופתיה