טיפול בהרטבת לילה ויום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/12/2015 | 20:21 | מאת: אריאלה

שלום, בני בן ה 6.5 סובל מהרטבות לילה ויום. לפני חצי שנה התחלתי טיפול הומאופטי. במהלך השיחות ציינתי גם את האופי התחרותי ופרפקציוסיטי של בני וכי לאחרונה מאד עצבני ולא רגוע. עלינו לכיתה א ההשתלבות בסדר גמור. בתחילה קבלתי פעם אחת כדור מסוג אחד ואז כשנושא הפרפקציוניזים היה במוקד הכדור הוחלף , נושא ההרטבה השתפר מעט ואז עלה המינון. בחודשיים האחרונים יש הידרדרות קשה בהתנהגות בעיקר כלפי והתקפות זעם רבים , כמעט ברמה יומית , ממש לא היה בעבר. התייעצתי עם ההומאופטית שהחליפה לי מיד כדור. עכשיו אני חוששת האם לתת את הכדור החדש? האם הנזק במידה וקשור לטיפול ההומאופטי יכול לחלוף לבד או חייבים לנטרל בכדור אחר? ממש אובדת עצות.

שלום אני מציעה להמשיך עפי המלצת ההומאופתית. מינון חדש יכול בהחלט לשלול את ההתנהגות שהתפרצה. ההומאופתית שלך פעלה נכון. אל תחששי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה