שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

19/10/2015 | 00:40 | מאת: משה

שלום! אני בן 65 סובל משלפוחית רגיזה! האים להומופתיה יש פתרון לפתור את הבעיה החמורה הזאת?? רב תודות לתשובתך!

שלום משה להומאופתיה יש בהחלט פיתרון לבעיה החמורה הזאת. חשוב שתדע שלשם הפיתרון יש להפגש עם הומאופת ולפרוס בפנינו את מהות הבעיה ועוד אינפורמציה חשובה עליך ועל חייך. אז אל תחכה - באתר האגודה להומאופתיה קלאסית תמצא רשימת מטפלים לפי אזורי מגורים. כדאי לפנות לאחד מהומאופתים הרשומים שם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה