עזרה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/09/2015 | 04:43 | מאת: ליאן

בת 24..בשבועות האחרונים צץ לי פתאום וריד בפנים באיזור הרקה בין העין למצח..הוא לא בולט החוצא אבל רואים אותו..הוא מאוד מפריע לי..האם יש סיכוי לפיתרון? באמצעות ויטמינים מסויימים כמו תמצית רימונים/ענבים וויטמין k/e שאני יודעת שטובים לכך..או שהפיתרון היחידי זה טיפולים פוללשניים ואין סיכוי באמצעות שמנים וויטמינים לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש!

ליאן שלום וחג שמח יש לבדוק ראשית אם זו בעיה רפואית או ענין אסתתי ביסודו. על כן כדאי לערות בדיקה עם הומאופת מוסמך או עם רופא משפחה לקבוע את אופי והתנהגות השינוי שתיארת בברכה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה