ורידים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/09/2015 | 19:28 | מאת: שיר

בת 22. בשבועיים הבחנתי שכמה ורידים ברגל למעלה נהיו יותר בולטים, לא בולטים כלפי חוץ אלא פשוט רואים את הצבע הכחלחל..זה לא משהו מאוד דומיננטי אבל מפריע לי. האם יש סיכוי שזה מהליכה ממושכת או מסיבה מסויימת כמו הורמונים מהמחזור בחודש האחרון וזה יכול פתאום להעלם ולחזור למצב הקודם או שזה אבוד? האם טיפול הומופאתי יכול לעזור לזה?

טיפול הומאופתי יכול לעזור. קשה לדעת מכאן מה הסיבה ולכן כל המלצה או השערה לא ישרתו את המטרה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה