מה אתם מגדירים כהצלחה של טיפול הומאופטי?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/08/2015 | 10:46 | מאת: אלון

האם הצלחה של טיפול הומאופתי מבחינתכם זה הבראה מלאה של המחלה כלומר לדוגמא: דלקות הגרון חלפו ולא הופיעו יותר. או הצלחה מבחינתכם יכולה גם להיות למשל לדוגמא: מ10 דלקות גרון בשנה,ירדנו ל2 דלקות גרון בשנה. איך אתם כהומאופטים מגדירים או מודדים הצלחה של טיפול?

שלום אלון השאיפה היא תמיד להבראה מלאה עד כמה שניתן. לפעמים עד שמגיעים להבראה מלאה עוברים שלבים של הקלה והבראה חלקית. מקוה שזה עונה לשאלתך כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה