נטילת רמדי ברציפות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/07/2015 | 11:10 | מאת: עדיין

הי. קיבלתי רמדי של 1M ההוראה היתה ליטול ערב + בקר רצוף ואז הפסקה של שבועיים. בפעם הראשונה שנטלתי את הרמדי הרגשתי תוך כמה שניות שיפור מיידי. השתחררתי מבפנים וזה היה נפלאץ ממש מרגש. באותו הערב הלכתי לישון. למחרת קמתי בבקר ולפי ההוראות הייתי צריכה לקחת שוב את הרמדי. זה אכן מה שעשיתי - לקחתי שוב מנה של 1M אך לצערי הרב זה החזיר לי את המצב לאחור וכל המחת והחנק חזרו לי..... אחרי כמה ימים שלא היתה הקלה - דיווחתי להומיאופתית שלי. היא אמרה לי לקחת שוב מנה מדוללת בקצת מים. לקחתי - ועדיין אין הקלה. אני מרגישה שהייתי צריכה לקחת רק את הפעם הראשונה. הפעם השניה הרסה לי. איך אפשר לשפר את המצב הזה? ולחזור למקום שהייתי בו לאחר נטילת הרמדי בפעם הראשונה? תודה

06/07/2015 | 14:55 | מאת: עדיין

מכיוון שסבלתי מאד החלטתי לבטל את השפעת הרמדי. שתיתי היום קפה וציחצחתי במשחת שיניים חריפה. אני מתכוונת להמשיך כך גם מחר ואח"כ שהשפעת הרמדי בוטלה לגמרי - אקח שוב מחדש. כמה זמן כדאי לחכות עד שאוכל לקחת את הרמדי? האם זה נחשב כמו שלקחתי בפעם הראשונה? תודה

אני ממליצה לך מאד מאד לדבר עם ההומאופתית שלך. תפקידה הוא לעקוב אחרי הטיפול ולהציע מה לעשות לפעמים רמדי שנלקחת מביאה שיפור לטווח קצר -זה אומר שהרמדי לא מדויקת מספיק. לכן חבל לעשות ניסיונות דברי עם ההומאופתית ואם יש צורך קבעתי פגישה נוספת ותבדקי איתה מה הכי נכון עבורך. ההטבה רק מראה לך שיש דרך לצאת מהמצב התקוע וצריך להתמיד עד שזה יקרה לאורך זמן. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה