דר מיכאל יניב

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/06/2015 | 00:30 | מאת: דניאל

שלום רב, לפני כעשרים שנה הייתי מטופל של דר מיכאל יניב שהיה מקבל ברחוב פנקס בתל אביב. אני יודע שבשלב מסויים עבר לארהב. אני מנסה להגיע וליצור איתו קשר מפני שאני סובל מבעיה שהוא פתר לי לפני שנים. האם למישהו יש פרטי קשר אליו? כל קשר? אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה רבה

שלום רב, אינני יודע על אותו רופא שטיפל בך בעבר. לצערי לא אוכל לעזור לך בענין. למרות זאת ישנם הומאופתים טובים מאד בישראל ואני משוכנע שתמצא אחד שמתאים לך ובאזור מגוריך. בהצלחה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה