פתרון לבעיות במערכת העיכול וריח חמוץ מהפה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/06/2015 | 11:35 | מאת: רותם

שלום, אני כבר הרבה זמן סובלת מריח חמוץ מהפה, טופלתי בעבר בטיפול המשולש להליקובקטר שהעלים את הריח והבעיות במערכת העיכול, והכל חזר אחרי חודשיים. כעת אני לא יודעת עם החיידק חזר אך יש לי בחילות לפעמים, וגיהוקים. אנא עזרתכם בהמלצה לטיפול טבעי בעיניין, טיפול שמתאים לנשים בהריון.

שלום רותם הומאופתיה יכולה לעזור מאד בבעיות במערכת העיכול בכלל ובעיה המתוארת בפרט. הומאופתיה עובדת נהדר על סימפטומים שהרפואה המערבית לא פותרת. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה