קנדידה בנרתיק -טיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/05/2015 | 13:57 | מאת: מיטל

מה הטיפול לקנדידה?אני לוקחת שמן אורגנו ופרוביוטיקה והאם יש דרך לגלות מה הסוג של הקנדידה שיש לי?

מיטל ישרה שלום, האם הקנידה חוזרת על עצמה? האם טופלת בעבר בדרך כזו או אחרת (תרופתית, תזונתית...? ראשית בהחלט ניתן לערוך בדיקה בכדי לזהות את סוג הקנדידה ולאחר מכן להגיע עם הממצאים להומאופת מוסמך בכדי שיתאים את הטיפול האופטימלי עבורך. בברכה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

04/05/2015 | 09:54 | מאת: מיטל

כן הקנדידה חוזרת על עצמה בעיקר בנרתיק:/ אני על סף יאוש,אני לוקחת באופן קבוע שמן אורגנו,אבל כנראה צריך לשלב את זה עם תזונה נכונה כי הוא לא עוזר ככה,הבנתי שיש 2 בדיקות שניתן לבצע לגילוי אם אכן יש קנדידיה-בדיקת דם ובדיקת צואה מה עדיף לעשות?

מנהלי פורום הומאופתיה