שאלה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/04/2015 | 20:58 | מאת: רעיה

שלום.לבני בן ה7 יש אלרגיה.הומאופט המליץ על גלובולות של אפיס.האם מותר לשתות קוקה קולה בימים שהילד לוקח תרופה?

שלום רב רעיה, ראשית כדאי שבכל ענין וענין הקשור קשר ישיר לטיפול שניתן לך תפני להומאופת המטפל.אני מניח שהוא ישמח להשיב לך גם על שאלות כאלה. בכל מקרה אני באופן ספציפי לא ממליץ על שתייה כזו לילדים ובכלל! לגבי איסורים של שתייה או אוכל במהלך טיפול הומאופתי זה מאד תלוי בסגנון העבודה של המטפל. בהצלחה, ארנון שמחי 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה