חושבת לאט?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/03/2015 | 10:14 | מאת: דש

שלום, לאחרונה אני מזהה שאני מגיבה יותר לאט. העניין בולט בעיקר במפגשים חברתיים ובשיחה. אני בת 37, לומדת ואמא. אני מצליחה במרבית המבחנים ויש לי משפחה שמחה פעילה ואוהבת. רק במצבים חברתיים אני מרגישה שאני מגיבה יותר לאט, חושבת אחרת ולפעמים גם לא מרוכזת. אוליי זו עייפות ואוליי זו מיומנות ואוליי זה עיניין פיזי. בכל מקרה, ישנם ימים, מעטים, שהחשיבה שלי יותר קלילה ויותר עירנית. לרוב יש כבדות כלשהי במחשבה. העניין מתחיל להשפיע עליי ולגרום לי להתרחק מסיטואציות חברתיות כדי להימנע מהתחושה שמשהו לא בסדר. אני גרה בסביבה קהילתית וילדיי מאוד אוהבים חברה. מה שמעצים יותר את התחושה שאוליי משהו אצלי לא בסדר. אני לא רופאה ולכן האבחון שלי, שאני חושבת לאט, הוא ספקולציה אישית שלי. לסיכום, אשמח לדעת למה אני מגיבה יותר לאט. ומדוע העניין בולט בעיקר במפגשים חברתיים ובשיחה. והאם יש לזה טיפול. תודה:)

שלום לך, האיטיות איננה המצאה שלך ואם באת להכרה גדולה עליה (היא מעסיקה אותך הרבה ...) היא אכן נמצאת. השאלה מה היא מבשרת לך? עושה רושם שבמרבית המקרים בהם אנו מתלבטים לגבי נושא מסוים בחיינו אנו בעצם עומדים במבחן אחר הוא כמה אנו קשובים לגוף שלנו ובמילים אחרות כמה אנו מכוונים. פיתוח הקשבה הוא אחד הדברים שניתן לעשות והומאופתיה עשויה לסייע מאד. ואם את אוהבת ללמוד כפי שהתרשמתי מדברייך, הנה הזדמנות טובה לעבור תהליך הומאופתי הולם. בהצלחה, ארנון שמחי הומאופת 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה