ריח גוף כתוצאה ממאכלים מסויימים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/01/2015 | 11:27 | מאת: אייל

שלום, אני בן 27, סובל שנים מריח גוף רע שמופרש מהזיעה. זה כנראה נובע ממה שאני אוכל מכיוון שאני מקפיד על הגיינה ובדיקות הדם שלי תקינות. ניסיתי להוריד מספר מאכלים מהתפריט ולשתות הרבה מים אך זה עדיין לא עוזר. האם יש תרופה מרפואה משלימה שניתן לקחת? תודה רבה :)

שלום אייל אי אפשר להאשים את כל תחלואי הגוף בתזונה. כהומאופתית אני יכולה למנות לך עוד סיבות רבות אחרות לסימפטומים בגופינו. בראיון הראשון שנערך עם המטופל אני מנסה להבין כל מה שאפשר על הבעיה ובהתאם להבנה נותנת תרופה הומאופתית. בדכ אין שום צורך בדיאטה בנוסף לתרופה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה