תכשיר הומיאופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/12/2014 | 11:36 | מאת: נורי

שלום, חברה הביאה לי תכשיר הומיאופתי R7 של DR.RECKEWEG. למה משמש? כמו כן, היא פתחה אותו לפני כשנה, השתמשה מעט ומאז לא נגענו בו, נשאר בארון. האם לדעתך כדאי לזרוק? אשמח למענה, תודה רבה!

שלום נורי תרופות ה r הן תרופות מדף הומאופתיות שהתאמתן כללית בלבד ולכן לא תמיד מדויק ועובד. תרופה הומאופתית יכולה להשמר למשך זמן רב מאד. כדי לדעת לאיזה מערך סימפטומים היא מתאימה יש להקיש את השם בגוגל ולקבל תוצאה בהתאם. בד"כ גם על האריזה כתוב למה זה מיועד. בכל מקרה המלצתי היא לקבל טיפול הומאופתי מהומאופת ולא ע"י תרופות מדף כאלה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה