שלום וברכה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/11/2014 | 19:42 | מאת: מלי

בעקבות בקע דיסק שגרם לדלקת בעצב וכאבים חזקים ברגל שלא חלפו גם לאחר חודשיים המליצו לי על נטילת ארניקה 6. א. האם זה משהו שבאמת יכול להועיל במצב כזה? ב. אם כן, מה המינון והאם אפשר לבלוע את זה ולאוו דווקא מתחת ללשון. תודה מראש

שלום מלי, צר לי לשמוע! אינני סבור שארניקה במצבך הנוכחי תועיל. ממה נוצר הבקע ומה השתלשלות הארועים הרפואית? חסר מידע רב והייתי מציע לך מאד להגיע להומאופת באופן מסודר בכדי באמת לטפל בבעיה. בברכה, ארנון שמחי הומאופת קלאסי

מנהלי פורום הומאופתיה