מחקרים קליניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/11/2014 | 12:58 | מאת: בהמות

שלום, אשמח להפניה למחקרים קליניים בהם נבחנה יעילות הטיפול ההומיאופתי ביחס לפלסיבו, תחת תנאי סמיות כפולה. תודה

שלום לך, אינני מכיר מחקרים על וטרינריה הומאופתית אך יודע להפנות אותך לשני אנשים שאני מכיר מקרוב שהם וטרינרים וגם בעלי הכשרה הומאופתית וניסיון רב בשילוב בין הומאופתיה וטיפול בחיות עדר: דר יעקב מטרסו מתמרת ודר דן כרמלי .הם ידעו לעדכן אותך ולכוון למחקרים שאתה מחפש אני מניח. בהצלחה ארנון שמחי הומאופת קלאסי

מנהלי פורום הומאופתיה