החמרה במחלת עור אחרי טיפול הומאופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/09/2014 | 10:41 | מאת: ליאת

שלום אני סובלת ממחלת עור דרייר, התחלתי טיפולי ברמדי cly 6% c גלובול 1 ביום. יומיים אחרי חלה החמרה קלה הפסקתי ליום בהוראת המטפלת וחזרתי שוב לקחת ואז החלה החמרה רצינית ואמרה שוב היום לא לקחת. ממינון כל כך נמוך יכולה להיות החמרה משמעותית?, האם קיים סיכוי שהרמדי לא מתאימה?

ליאת שלום, ראשית מאד סביר שהחמרה עשויה לקרות בתחילת טיפול הומאופתי ואפילו ממידה זעירה של הכנה הומאופתית. אינני מבין איזו רמדי את לוקחת ....? האם את בטוחה שזה השם שלה? ארנון שמחי הומאופת קלאסי

01/10/2014 | 19:13 | מאת: ליאת

שם הרמדי cly 6%

מנהלי פורום הומאופתיה