Homeo Colic של לייף לתינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/09/2014 | 10:10 | מאת: אנה

שלום רב, הבת שלי בת חודשיים, החלה מאוד לסבול מגזים. קנינו את ההומיאו קוליק של לייף, השאלה שלי לגבי אופן השימוש: רשום חצי שעה לפני האוכל או שעה אחרי. עם תינוקת כזו קטנה מאוד קשה לעמוד בזמנים האלה. היא מתעוררת ומיד אוכלת.. מה החשיבות של ה"חלון" הזה? אם אתן לה את הטיפות עם תחילת הארוחה זה יכול לפגוע בה? או לפגוע ביעילות התכשיר? תודה רבה מראש, אנה.

אנה שלום, הטיפות בהן את משתמשת אינן נמצאות תחת ההגדרה של טיפול הומאופתי. אין התמצית שקנית מותאמת לתינוקת בצורה אישית אלא על פי התסמינים מהם היא סובלת. זה כמו טיפול כימי אחר רק באמצעות הרכבים צמחיים או מינרליים. ארנון שמחי הומאופת 0523-759328

מנהלי פורום הומאופתיה