תופעה לא ברורה ואני רוצה לדעת אם יהיה לה מענה אצלך

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/08/2014 | 20:16 | מאת: בדוי

בס"ד ארנון שלום,אני מרגישה מבולבלת אני מפחדת להתקרב למכונת כביסה, ומבקשת מהילדים להפעיל אותה, לעתים אני מפעילה את אותה מכונה פעמיים מרבה לשטוף את הידיים, סוגרת את המחסן,מפחדת שיגעו לי באטבים, לא מפסיקה לשטוף אותם, בעבר לא היו לי תופעות כאלה, אני לא אוכלת ירדתי המון במשקל.שאלתי איך נגדיר את הבעיה,והאם יש לך פיתרון? תודה שם בדוי

רק עכשיו הבחנתי בפנייתך. מקווה שיהיו בשורות טובות באמצעות הטיפול ההומאופתי שקיבלת ארנון שמחי

מנהלי פורום הומאופתיה