תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/08/2014 | 07:51 | מאת: מאיה

אני בת 37, אם לשלושה. בשנים האחרונות המחזור שלי היה כל 28 יום בדיוק, למשך 6 ימים. נטלתי הומאופתיה לאקנה לפניי חודשיים ומאז האקנה באמת השתפר מאוד, אך הפעם יש שיבושים במחזור. חודש קודם- 5 ימי דימום ממש מעט(כתמים) ואז כ5 ימי מחזור , לאחר 20 יום שוב דימומים קטנים מאוד. האם יתכן שיש מרכיב שיכול לגרום לעצירת המחזור? האם יתכן שאמשיך לדמם דימומים קטנים רוב הזמן? מודאגת

שלום למאיה היקרה, התרשמותי היא שקיבלת טיפול שאיננו הומאופתי כלל וכלל! אוליי היה בו להטיב עם האקנה אך כנראה שהגוף עבר מהלך של דיכוי תסמיני ולכן עברת שינויים הורמונאליים לא רצויים.כדאי שתחליטי לגבי המשך הטיפול שאת מקבלת.האם המטפל מצהיר שהוא הומאופת קלאסי? בהצלחה, ארנון שמחי 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה