שאלה בעניין העלאת פוטנץ

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/07/2014 | 12:33 | מאת: טל אור

רציתי לשאול, אני לוקחת רמדי מספר חודשים ובכל פעם שמועלה לי הפוטנץ, אני חווה ירידה וקושי מסויים. האם זהו חלק מהתהליך? וכמה זמן בערך חולף עד שהפוטנץ החדש מתאזן עם הגוף/נפש?.....

שלום טל אור אנשים רגישים נוטים להגיב גם לשינויי פוטנץ. הומאופתיה היא מדע אינדיבידואלי ולכן אין תשובה אחת נכונה. אני מניחה ששמת לב כמה זמן עובר עד שהחמרה חולפת אצלך וזה פרק הזמן שנכון עבורך. כך שתדעי למה לצפות בפעם הבאה שתעלי פוטנץ. ובאופן כללי אני מאד ממליצה לעדכן את ההומאופת שמטפל בך ולהתייעץ איתו. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה