אלרגיה לאגוזי ברזיל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/07/2014 | 01:46 | מאת: דור

שלום רב, קצת רקע: מזה כ-10 חודשים אני סובל מאגזמה בכף היד טופלתי אצל רופא עור על ידי משחות סטרואידיות שהקלו זמנית את הסימפטום, אך כמובן שזה חזר שנית. נבדקתי אצל רופא אלרגולוג וביצעתי מבחן מטלית - לא נמצאתי אלרגי. ואז חשבתי והגעתי למסקנה שזמן מה לפני שזה התחיל לי התחלתי לאכול 2 אגוזי ברזיל מדי יום כי שמעתי שזה נורא בריא, וש-2 אגוזים זו הכמות המומלצת ליום בגלל כמות הסלניום. הפסקתי לאכול את זה וכל סוג אגוזים אחר גם ליתר ביטחון. מאז המצב השתפר. קראתי באינטרנט שיש באגוז ברזיל חלבון שנקרא 2S albumin שגורם לאלרגיה אצל לא מעט אנשים. האם יש מזונות נוספים שמכילים את החלבון הזה ועשויים לגרום לי אלרגיה דומה? אשמח לעצה תודה דור

שלום דור הפורום הזה עוסק בהומאופתיה. השאלה שלך עוסקת יותר בתחום תזונה. המלצתי לך להפסיק את אכילת האגוזים בכלל לתקופה מסויימת ואם הפריחה לא תחלוף לפנות לטיפול הומאופתי כדי לטפל בזה בצורה עדינה ועמוקה. כל טוב עירית

07/07/2014 | 00:23 | מאת: דור

מנהלי פורום הומאופתיה