דלקות אוזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/06/2014 | 09:57 | מאת: דורון

שלום בן 60 סובל מדלקות אוזן חוזרות במתבטאות בעיקר בנוזלים לאחר טיפול בטיפות ההפרעה עוברת באופן זמני הסיבה העיקרית היא שחייה האם בטיפול הומפאתי ניתן להקל את התופעה בתודה מראש דורון

שלום דורון הטיפול ההומאופתי בדלקות אוזניים יעיל ביותר. יכול להקל ואף למנוע את הדלקות. מומלץ לקבוע פגישה עם הומאופת קלאסי ולפתור את הבעיה. כל טוב עירית

21/06/2014 | 14:48 | מאת: דורון

22/06/2014 | 14:00 | מאת: אבי

יש פורמולה הומאופתית שעוזרת בניקוז הנוזלים מתעלת האוזן אפשר להשיג אותה בראשונים פארם, מומלצת מאוד!!

מנהלי פורום הומאופתיה