עזרה דחופה !!!!

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/05/2014 | 17:59 | מאת: דודו

אני בן 24 מצב כללי בריאותי תקין בלי חום מזה כ 4 שנים אני סובל ממחלת עור שכוללת פצעי מוגלה באיזור הבטן התחתונה הגב התחתון והתחת בנוסף יש יציאות רכות בדקתי דם,קולונסקופיה תרביות ודגימות והכל יצא תקין קיבלתי את כל סוגי כל סוגי האנטיביוטיקה וזה פשוט לא עזר אם אפשר עצות לאן לפנות ? מה כדאי לעשות מחוץ לרפואה הקונבנציונלית או בתוכה, מקרים דומים וכו בתודה מראש אתם ממש תעזרו לי

שלום דודו טיפול הומאופתי יכול לסייע מאד במקומות שבהם הרפואה המערבית לא מוצאת פיתרון. אני מאד ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי ולהתחיל בטיפול. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה