פצעים מוגלתיים באמות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/05/2014 | 16:51 | מאת: אליהו

לפני כשלושה חודשים הופיעו בלוטות אדומות באזור האמות עד למרפק שנראות כמו עקיצות יתוש אך עם הזמן האדימו עוד יותר ועלה מהם מוגלה כמו של אקנה, הייתי אצל המון מומחים עשיתי ביופסיה וכתוב שזה זיהום אך לא יודעים ממה, קיבלתי משחות ושום דבר לא עוזר.

אליהו שלום, ישנם מס' עינינים שכדאי לברר איתך בעיקר לאטיולוגיה של הבעיה כלומר השתלשלות הארועים עד להופעת הזיהום כפי שאובחן. הרופאים מסוגלים לצערי להתמודד רק עם התופעה התוצאתית שהיא הזיהום (טיפול אנטיביוטי לרוב) אך לא מתייחסים לגורמים לאותו זיהום. האם היה טיפול רפואי קודם לתופעה שניתן עבור בעיה שצצה, האם ישנו קשר תזונתי לענין, האם ישנה תופעה עורית אחרת בעברך שטופלה ובמילים אחרןת מה הרגישות העורית אצלך ועוד ועוד שאלות שוודאי יעלו במהלך תשאול הומאופתי. אני סבור מאד שכדאי שתפנה להומאופת קלאסי מיומן בכדי לקבל טיפול מקצועי ויעיל בברכה, ארנון שמחי

מנהלי פורום הומאופתיה