מיומה גדולה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/05/2014 | 21:35 | מאת: דנה

שלום, פניתי לטיפול במיומה ברחם אצל הומאופט שנחשב טוב מאוד. לא היתה התייחסות למיומה עצמה ולמערכת הגינקולוגית/הורמונלית . היו הרבה שאלות שקשורות להרגלים , התנהגות , אופי , דאגות וכו קיבלתי את הרמדי lac m 30 ,פעם בשבוע. בינתיים נטלתי רק פעם אחד ואני מרגישה לא טוב מבחינה נפשית , אני מאוד פסימית וחושבת רק על זה שאין לי הרבה סיכויים להציל את הרחם עקב גודל המיומה. פתאום גם מהרהרת על הידע של שהומאופט ... אשמח מאוד ל התייחסות לגבי הגישה , הרמדי האם כדאי להמשיך בטיפול ? תודה רבה !

שלום דנה הומאופתיה היא גישה הוליסטית (שלמה) לכן השאלות שנשאלת בראיון הם במטרה להבין את התמונה השלמה. לא רק הבנה פיזית של הבעיה אלא גם הבנה כוללת של כל האישיות. אם את רוצה להיות בטוחה לגבי ההומאופת את יכולה לבדוק אם הוא מופיעה ברשימת ההומאופתים של האגודה להומאופתיה ואם כן, זה אומר שהוא עבר את דרישות הסף המקצועיות. אני רוצה להמליץ לך לבדוק טיפול נוסף במקביל להומאפתיה שיטפל לך במיומה באופן ממוקד ולא פולשני. מדובר בטיפול אולטראסאונד ממוקד. טיפול כזה בהחלט ימנע את הסרת הרחם בגלל המיומה. הנה לינק- http://www.myoma.org/ כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה